Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Četvrtak 12.03.2015.
22:25
blic.rs A
Aleksandar Vučić nema "ništa protiv da se Bogoljub Karić vrati u Srbiju", ali ističe da će "prvo morati da ode u pritvor, a onda na sudu da dokaže svoju nevinost". Ovo je predsednik Vlade Srbije rekao svojim najbližim saradnicima komentarišući medijske najave o povratku Bogoljuba Karića u Srbiju.
Četvrtak 12.03.2015.22:50
Gospodin Bogoljub nije pristao da Mi isplati novčani iznos koju sam mu tražio kao kompenzaciju za povlačenje optužbi. Popustiće on, na kraju svi popuste...i Mišković, i Subotić, i Beko...mala je ovo zemlja koliki sam Ja kriminalac!
Petak 13.03.2015.02:05
Оваи је школа на мене слободана. осетио то мои друг карићи па оће тргуе. е што су то били лепи дани. мислем за мене и моу породицу.
Petak 13.03.2015.07:33
Само критикујеш Слободана Милошевића .Одговори ти мени зашто не критикујеш САД ,НАТО ,ЕУ ,УН ,хрвате ,шииптаре ,муслимане зашто не критикујеш ђинђића ,Тадића,Стефановића итд . Шешељ је у Пожаревцу изговорио да је Слободан Милошевић Српски херој и да ништа није издао .Па ти критикуј колико хоћеш Слободана али ниси у праву.Прочитај коментаре на НСПМ , Курир , Б92 ,Правда , Блиц и видећеш да 80% хвале Слободана Милошевића .
Petak 13.03.2015.08:30
Шешељ је изјавео отворено да подражава сви затвореници у хаг и слободана и муслимани и хрвати јер их је убутала америка у затвора. то јеј одњегово осећање. ја не осећам тако и не могу да подражавам муслимани и хрвати што су клали срби и не могу да подражавам слободана што је упропастео срби. американци не волем али кој је веће ђубре американци или таи издаиник са твоју слику што нас је продо на американци???
Petak 13.03.2015.09:19
То је твоје мишљење али Шешељ је на гроб Слободана Милошевића изјавио да је Слободан Милошевић Српски херој и да ништа није издао .Ја те замољавам да још једном чујеш говор Шешеља да се твоји уши увере у истину.Кажеш да је Слободан издаајица зато што није присвоји Босну,Хрватску,Црну Гору и Македонију.Уопште ниси у праву .Како Слободан да присвији Македонију кад у Македонији као Срби се изјашњавају само 2% . Како Слободан да присвоји читаву Босну и Херцеговини кад у Босни живе само 35% Срба а 65% су муслимани и хрвати .Како да Слободан присвоји читаву Црну Гору кад смо ми исти народ .Слободан није могао од суверене државе Хрватске да узне њену територију коју су бранили САД,НАТО,ЕУ,УН и Русија.Као сада што Путин не може да присвоји источну Украјину исто тако није могао ни Слободан да присвоји туђу територију.
Petak 13.03.2015.08:32
ама бре шта да критикујем ђинђића колко је он бео на власт а колко слободан??? ђинђић је издаво на власт мало време и одма су га утепали!!! са издају на слободана не може се мери ники јер је слободан десет године издаво и потписиво све што му је америка тражила.
Petak 13.03.2015.09:23
Слободан Милошевић није ништа лоше потписао.Кажи ти мени шта је то лоше Слободан потписао.Ништа лоше није потписао.У Кумановски мировни споразум лепо пише када КФОР и УН успоставе мир на Косово тада Српска војска и полиција имају право да се врате на КОсово.Према томе кажи ти мени шта је ту лоше ????Пишеш само лажи и глупости .
Subota 14.03.2015.00:04
ништа лоше ние урадео само је повуко воиску и полициу са косово то се зове велеиздаја у сваку земљу само се у твоју болесну главу зове херои твоа истина је исписана у топоницу
Petak 13.03.2015.08:25
Vučići je na našu žalost premijer, a ne javni tužioc ! Nije njegov posao da određuje da li neko može, ili ne može da se vrati u Srbiju ! Još jednom dokazuje da je njegova vladavina u stvari diktatura sa ovakvim ponašanjem ! Pored svih slučajeva se zadnji put dokazao optužbom protiv žandarma, koji su radili svoj posao, a njegov brat imao nelegalno obezbeđenje ! Od nekada neposlušnih medija, pa do neistomišljenika i onih koji neće, ili više ne mogu da plate njegovu privrženost, on sprovodi " zakon " ! U Srbiji živi jako dobar i naivan narod, inače bi ovoga ši/tara iscipelarili sve do albanske granice !
Petak 13.03.2015.08:45
sto ne uhapsi Djilasa prvo..covek upropastio grad,i nikom nista..Vucko je tesko bolestan covek..njemu treba lecenje samo tako..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)